Sunday, January 23, 2011

22/1/2011

nak jugak la tulis sal date nie.date nie date gua date..ahah,dah belit-belit. gua post entri nie sebab gua bace entri nie  http://cakapbanyaks0ngeh.blogspot.com/2011/01/22o111.html

pagi-pagi lagi gua dah bangun.pukul6.30 kot.6.45 dah naik motor gerak pergi camp. sejuk siot. tak ada sape yang taw. sampai jer kat camp. terus kena buat itu ini. joget sana,joget sini. layan kerenah macik-macik usia sedekad yang masih lagi nak layan poco-poco. tengok jam dah nak pukul9. gua gerak balik rumah. pergi ambik kereta. tunggu punya tunggu. brader car rental nie tak datang-datang pun. tengok jam dah pukul9.30.
giler la cuak.takut tak sempat.sampai dia call pun gua tak angkat.takut kena marah. takut juga kalau-kalau kena geget. pukul10 lebih barulah gua dapat kereta. mandi, siap-siap sume. pakai bedak,gincu, touch up sikit then gua gerak la pergi ambik beliau.

kira dah cukup hebat la.35 minit jer pergi melaka. orang lain 45 minit kot. memng redha je atas highway, takut lambat punya pasal.
sampai jer kat sana,perut nie dah mogok. letih lak tu. tapi tak apa, nanti kenyang la bila dapat jumpa beliau.
then jumpa dia tengah menunggu dengan muka blur. erphh,tetiba lak sendawa.kenyang la kot.

tapi memang best la dapat kua degan dia. hepi betoiii..

tapi bila balik,gua tengah kalut,panik sebab ada orang call. gua suruh dia turun dulu sebab nak parking kereta. then tengok dia dah naik. dia lak salah anggap, terase dengan gua. dia ingat gua halau dia turun . papepun, tu cuma salah faham. yang penting gua tetap berterima kasih kat dia sebab hepikan hari gua!

p/s : nanti kita ambik gambar sesama
.
cakar tak macam ayam..

5 comments:

  1. haha..haha..gelak dan gelak.
    jgn marah ye..sy tataw situation awk b4 tu..
    okeh miyamour?

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. oh tu pasal last skali ade owg nanges? hihi

    ReplyDelete