Sunday, January 30, 2011

sape lagi moden?

ye dak?
kalau gua cakap budak-budak generasi sekarang lagi hebat dari kita?
yela,kalau gua la.form 1 baru kenal telefon bimbit. tu pun model 3310. tu pun reti main game snake je.
sekarang,baru tadika dah pegang i phone dah.facebuku memang sah la ada. dah pandai nak like page emma robert dah

ye dak?
kalau gua cakap budak-budak sekarang semakin pasif?
yela,kalau gua la. kecik-kecik memang suka la main kejar-kejar,konda-kondi,polis sentri, main masak-masak, skodeng anak gadis rumah sebelah,lastik burung bagai.
sekarang,kecik-kecik dah pakai spek sebab tengok tv je keje, main game, tengok porn dalam handset pun ada. kambing dengan anjing pun tak boleh beza.

nanti kalau gua dah ada anak, gua nak cakap. zaman 2011 dulu, akar kayu boleh buat rambut palsu.
ye dak?

p/s:agak-agak anak gua pecaye tak kalau gua tunjuk gambar nie?
           
cakar tak macam ayam..

3 comments:

  1. memang beminat gile kan dengan rosmah ni?haha.gilakkk

    ReplyDelete
  2. bonbonboncet : memang eksaited gila la haha
    katsumi: bagus!! keh keh keh

    ReplyDelete