Monday, June 6, 2011

musim bersenggama #1.24578

mata gua melilau cari pasangan kucing yang bersenggama sebentar tadi.firasat gua kuat mengatakan yang kucing itu masih tidak selesai proses reproduksinya.mungkin pasangan itu mencari tempat yang lebih romantika barangkali.

perasaan kecewa sudah terdetik.gua dah putus asa.hajat dihati nak tengok part klimak pasangan kucing itu tapi tidak tercapai. saat itu gua baru terdetik akan soal rezeki. bukan rezeki gua barangkali untuk masa ini.

gua tengok jam,pukul1 pagi.kalau di amereka.kucing disana baru saja mencari pasangan tapi kucing di malaysia sudah siap bersenggama. gua kais kotak rokok winston pakai kaki.gua ambik sebatang,gua cucuk di bibir mulut. sedikit basah puntungnya. teman sebilik gua sudah nyenyak tido.dia gifted,pukul10 lagi sudah tidor. mungkin baginya,ujian hari esok begitu senang.

gua buat buat semangat.nak meneruskan bab pelajaran yang perlu dihabiskan. gua yakin sebab gua sudah bermula.ya! 1 bab sudah habis dari keseluruhan 12 bab.

iblis memang kuat menghasut.kadang kadang gua termakan hasutan. kalau la pasangan kucing tadi ada,hati ini mungkin dapat berhibur sekejap.

teman serumah gua bangun tiba-tiba."tido la,tak payah study.kau dah cek carry mark belum?" sinis dia bertanya.

gua menjawab serius."belum!"

"kau dapat 35/70,kau belajar.jawab soalan semua betul esok.kau tetap kena repeat sebab passing mark 70."jawab hasif yang lekas lekas sambung tidor sambil menggaru garu bontot.

cilaka!!

gua dah confirm,ujian esok gua mesti dapat full mark.tapi part repeat tu gua rasa macam nak makan kaki saja.gua tarik selimut.gua campak semua nota dengan buku keluar tingkap.gua tidor.tidor dengan rokok masih di bibir.

"madam,meet you again next sem.good nite!"

1 comment:

  1. cam xde keje len..


    sbb tu xhbis2 blaja..


    tgk kucing pun..habis lupe apa yg kite blaja tu.ngeee

    ReplyDelete