Monday, October 25, 2010

ROOMATE GUA??perghh..barai...

 "orang yang tidak berwawasan selalu menganggap RM50 itu tidak bernilai,tetapi bagi orang yang berwawasan Rm50 itu boleh digunakan untuk menternak ayam,kalau orang yang lagi berwawasan dia akan sedekahkan wang itu"
tokoh falsafah terenganu,23 0ktober 2010.

bilik 02-03-06,yang sepatutnya mempunyai 4 penghuni menjadi 5,kadang-kadang 6, kadang-kadang mencecah 10.bilik umpama kapal pecah tetapi masih dianggap style. semua mempunyai rahsia tersendiri.

fuad asri muda
seorang golongan pemikir yang bersikap radikal dan keibuan,tidak mengemarkan politikus sampah.begitu tegas namun kontroversi dan persoalan timbul terhadap ketulenan beliau. gosip bertiup mengatakan dia seorang perempuan @ pengkid. gua agak ragu-ragu,takut juga kalau apa-apa terjadi..

                                                                       tulen ka??

muhammad hanif abdullah
hebat,dengar nama pun hebat.gua bukan nak cakap lebat tapi dia memng hebat. badan,perghh..xyah nak cakap,6-pack berketoi-ketoi haa.tapi sayang,ada masalh bahasa,BI failed..sedih betul,dia comel sangat bila senyum malu,cam kambing biri-biri. cakap sepatah pun dah boleh tergelak,dia hebat.sumpah hebat tapi kena tipu juga.

muhammad faiz saidi  

nie dia sorang lagi. abang long bilik gua,geng-geng jurus 30.jangan main-main. memang brutal la,sumpah gua tak tipu. ganas,baran,semua kat dia tapi bila tengok cerita lagenda budak setan,air mata mengalir juga. dia nie pahlawan,pahlawan apa,gua taknak r cerita. ada iras-iras artis,macam farid kamil, kemera ada,kereta ada, laptop pun ada,awek lagi la ada.nie ha gambar dia...




gua
gua sendiri,biasa la beb..artis katakan,semua yang elok,gua la tu hahaha

nie ha ada sekor lagi tertinggal,yang nie konpem teruk.kojo nak menompang ja aih.buat sepah bilik ado laa.pemalas tapi berwawasan ngan tinggi pengetahuan. sumpah gua cakap dia pemalas,ada awek form 2.sama size kat brickfield..bab-bab bergambar,semua kamera penuh gambar dia.nak jadi penternak ayam katanya.
fakhrur rodzi@ tonk namanya





dari gua~

4 comments:

  1. badan,perghh..xyah nak cakap,6-pack berketoi-ketoi haa.tapi sayang,ada masalh bahasa,BI failed..HAHAHA,,I LIKESSSSSSS

    ReplyDelete