Thursday, November 25, 2010

weapon terbaru!! pozer gila

dalam dunia bola sepak,macam-macam boleh jadi.
ada yang pakai tangkal,ada yang jumpa bomoh.
nak nampak terer punya pasal. kalau gua, baik gua pergi jumpa bakal mak mertua. mana tahu dapat kahwin free ke. lagi berbaloi.
orang cakap, kasut bola nie senjata player. betul ke? bagi gua,ada betulnya.
kalau dulu,dapat kasut. mesti gua bawak tidur. malam-malam cium dulu, lepas main terus basuh. bantal dah tak penting asalkan ada kasut kat kepala katil. itu dulu.

yang kat atas tu saja je merepek,gua nak berlagak jer sebab ada kasut baru hahaha
kasut gua koyak.sumpah sedih!!


ini kasut lama. sumpah gua sayang tapi nak buat macam mana,dah koyak..
tapi gua dah beli yang baru hahah..cari yang accurate shoot sikit,mana tahu boleh jadi midfield pula nanti :p


yang pink member gua punya,dia memang jambu.. gua yang hitam. adi nova lama,dah lama nak beli. sekarang baru dapat. saja nak cari yang precise and accurate. top speed is important!
mood= hepi gila

dari gua~

2 comments:

  1. nak jpe mak mentua dpt kawen free ke? haha...fakta baru

    ReplyDelete
  2. haha.mana la tahu,kot2 murah rezeki ke haha

    ReplyDelete