Friday, March 4, 2011

jangan main pistol air atas katil

cikgu gua selalu tanya,nanti dah besar nak jadi apa?

gua selaku budak bijak,gua cakap gua nak jadi doktor sakit puan.

cikgu gua tanya,kenapa nak jadi doktor sakit puan?(sambil senyum sinis)

gua selaku budak bijak,gua jawab sebab nak rawat orang perempuan lah.tu pun nak tanya lagi.
apa cikgu ingat saya nie gila seks sangat ke?



cikgu gua selalu pesan,jangan study hard tapi study smart

gua selaku budak bijak,ikut pesan cikgu

cikgu gua marah,kenapa tak siapkan homework?

gua selaku budak bijak,gua jawab.saya study smart datang sekolah nak copy kawan je,malas nak study hard.



orang tua selalu cakap,jangan main air.

gua selaku budak bijak,turutkan saja kata orang tua.

orang tua cakap,main pistol air tak apa kadang-kadang

gua selaku budak bijak,gua jawab.apa kebodohnya orang tua nie,dah tua nak main pistol air lagi,main la benda lain.yang mencabar sikit.jangan dipersetan sangat pistol air tu.

cakar tak macam ayam..

1 comment:

  1. Jika anda telah disahkan oleh klinik mempunyai fibroid, cyst dan dinasihatkan membuat pembedahan, atau sakit berlebihan ketika haid..makanlah SALAMON selama 1-2 minggu. Selepas itu buatlah pemeriksaan semula di klinik.

    ReplyDelete